ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Φτιάχνεται κάτι πολύ καλό”!

Ο Γιάννης Καλλιτζάκης, μια από τις μεγαλύτερες μορφές που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μιλάει στο panathinaikos24.gr για τον φετινό Παναθηναϊκό το μέλλον του, αλλά και τον... "νέο Καλλιτζάκη". Απολαύστε τον...

Ο «Νίντζα» του ελληνικού ποδοσφαίρου αγωνίστηκε στο τριφύλλι και όχι μόνο, από της αρχές της δεκαετίας του 80’ έως και τα μέσα του 2000.

Ο παλαίμαχος άσος, είχε την ευκαιρία να μας μιλήσει για όλα τα αγωνιστικά ζητήματα του φετινού Παναθηναϊκού, καθώς και για τον «θρίαμβο» στο Γ. Καραϊσκάκης την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο panathinaikos24.gr

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και ήταν σαφώς καλύτερος, αφού μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα λάθη και τα κενά του αντιπάλου του. Βέβαια μεγάλο μερίδιο σ’ αυτή την επιτυχία, έχει και ο προπονητής του, Γιάννης Αναστασίου.

Για τον Γιάννη Αναστασίου

Είναι ένας πολύ καλός προπονητής που δείχνει μέχρι τώρα, ότι έχει περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία του, στους ποδοσφαιριστές του. Έχει φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα αν αναλογιστεί κανείς τις οικονομικές δυνατότητες που έχει και όπως μπορεί κάποιος να δει, η ομάδα αποδίδει πολύ καλά αν και στην αρχή της χρονιάς είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Για την προοπτική συμμετοχής και κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδος

Ο Παναθηναικός είναι ομάδα με τεράστια ιστορία και πρέπει κάθε χρονιά να διεκδικεί τίτλους και σημαντικές διακρίσεις.

Όμως, φέτος του δίνεται αυτή η δυνατότητα και εφόσον περάσει στον τελικό, θα πρέπει να παλέψει για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Για την εικόνα του φετινού ρόστερ

Τα περισσότερα παιδιά που αγωνίζονται φέτος, δεν έχουν μεγάλες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και με την παρουσία μερικών έμπειρων ποδοσφαιριστών, βλέπουμε πως δείχνουν ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Αν η ομάδα ενισχυθεί, αυτό πρέπει να γίνει με ποδοσφαιριστές που είναι ηγετικές φυσιογνωμίες, γιατί έτσι θα μπορέσουν με την εμπειρία τους, να συμπαρασύρουν και τους νεότερους. Όμως πρέπει να ομολογήσω πως φτιάχνεται κάτι καλό για το σύλλογο.

Για το αν υπάρχει κάποιος «νέος» Καλιτζάκης

Βλέπουμε πως και ο Ρισβάνης αλλά και ο Τριανταφυλλόπουλος, δίνουν το καλύτερο που μπορούν για το σύλλογο, όμως δεν πρέπει να λέμε, αν θα είναι ο επόμενος Καλιτζάκης κλπ, γιατί κάθε νέος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να διαμορφώνει την δικιά του φυσιογνωμία και τα παιδιά αυτά δείχνουν ότι δουλεύουν πολύ και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουν.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.