ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάνος Φραγκουλάκης

Σοβαρός και καθάρισε

Το ντέρμπι τέλειωσε, πέρασε και το «μεθύσι» του θριάμβου άρχισε να καταλαγιάζει. Ώρα για ανασύνταξη τόσο στην ομάδα όσο και στο κόσμο του «τριφυλλιού» που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθεί από τις δάφνες. Γράφει ο Πάνος Φραγκουλάκης.

Σοβαρός και καθάρισε

Γράφαμε και πριν το ντέρμπι, ότι ουσιαστικά τίποτα το καθοριστικό δεν διακυβεύεται στο Φάληρο. Το 0-3 προσθέτει ακόμα τρεις βαθμούς –τους απολαυστικότερους βέβαια-  στο «σακούλι» και ο στόχος εξακολουθεί να είναι ο ίδιος: Πλασάρισμα στη πεντάδα με τη καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Από τα όσα είδαμε τη Κυριακή πολλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χτίσουμε όνειρα και θετικά σκέψεις, αν όμως «στοιχειώσουν» την ομάδα και την ακολουθούν χωρίς να τα αξιοποιήσει θα πρόκειται για μέγα έγκλημα. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό χαρακτηριστικό άλλωστε μεγάλης ομάδας από το να μπορεί να διαχειριστεί τόσο τα πολύ αρνητικά αποτελέσματα όσο όμως και τα πολύ θετικά.

Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να διαχειριστεί το θρίαμβο και να φροντίσει άμεσα να καλλιεργήσει κλίμα ανασύνταξης και προσήλωσης στα επόμενα ματς. Ο Άρης που καίγεται για τους βαθμούς της σωτηρίας – και για τα 400 χιλιάρικα πριμ  που έταξε ο Σκόρδας στους παίκτες- θα έρθει στη Λεωφόρο σαν καμικάζι. Όλα ή τίποτα. Αν το ματς δεν αντιμετωπιστεί με απόλυτη σοβαρότητα από τους παίκτες του «τριφυλλιού» διόλου δεν αποκλείεται το κάζο και στη προκειμένη θα είναι πολλά βήματα πίσω.

Τον γάιδαρο τον φάγαμε, μένει η ουρά. Με στοιχειώδη σοβαρότητα ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται με μικρή ή και καθόλου διαφορά πίσω από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στα play-off αλλά και στο τελικό του κυπέλλου. Εκεί που σε ένα ματς, κόντρα στο μεγάλο αντίπαλο του, θα κληθεί να ξαναγράψει ιστορία και να σφραγίσει μια πετυχημένη χρονιά σε συνάρτηση με τους στόχους που είχαν τεθεί. Μόνη συνταγή η σοβαρότητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE