Ποδόσφαιρο

Να γιορτάσει με νίκη

Να γιορτάσει με νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο τον Αρη (19:30, NS1, panathinaikos24.gr) και θέλει να γιορτάσει τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, με νίκη.

Ολη αυτή την εβδομάδα, οι «πράσινοι» έσκυψαν το κεφάλι, άφησαν πίσω τους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου και δούλεψαν για το αποψινό παιχνίδι. Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντάς τους ότι το ντέρμπι πέρασε και πλέον ανήκει στην ιστορία.

Ο Ελληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» σε σχέση με το ντέρμπι, αφού ο Καπίνο, ο Τριανταφυλλόπουλος κι ο Λαγός είναι απόντες(οι δύο τελευταίοι είναι τιμωρημένοι, ο Καπίνο είναι τραυματίας), ενώ χθες υπήρξε κι η απρόοπτη απώλεια του Σίλντενφελντ, που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο Αναστασίου,  θα χρησιμοποιήσει τους Κοτσόλη, Ρισβάνη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο ή Μαρινάκη, Νάνο, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Μέντες, Μπεργκ και Πέτριτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Δώνη, Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης και Πέτριτς.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Στο γήπεδο της Λεωφόρου αναμένεται πολύς κόσμος, που θέλει να αποθεώσει την ομάδα μετά το «διπλό» στο «Καραϊσκάκη», ενώ ως γνωστόν πριν από την αναμέτρηση, θα βραβευτεί η ομάδα του 1964, που κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ