ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης και… βλέπουμε

Το πιο πιθανό σενάριο, στην παρούσα φάση, είναι ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει με τον «Φράγκι» στον πάγκο του μέχρι το καλοκαίρι. Τι «παίζει» με Κατσικάρη και Ιβάνοβιτς.

Αλβέρτης και… βλέπουμε

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη, οι φήμες, τα σενάρια και οι πληροφορίες για τον διάδοχο του «Αρτζι» είναι πολλές και με καταιγιστικό ρυθμό. Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα. -Ένα όνομα που «έπαιξε» είναι αυτό του Φώτη Κατσικάρη. Τι ακριβώς ισχύει με τον Ελληνα προπονητή: Σε επικοινωνία που είχε το panathinaikos24.gr, διαψεύδει ότι έχει κρούση από την ομάδα. Δεν χωρά αμφιβολία ότι θα ήταν τιμή του να δουλέψει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά προτιμά κάτι τέτοιο να γίνει από το καλοκαίρι και ότι τώρα, που δεν υπάρχει χρόνος για… δουλειά από την αρχή. Στο παρελθόν, βέβαια, έχει αναλάβει ομάδες μεσούσης της περιόδου, αλλά όχι τόσο αργά και φυσικά όχι του μεγέθους του «τριφυλλιού». -Ένα άλλο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος έχει αναλάβει την Εθνική Βοσνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάνοβιτς είχε επιλεγεί για να αντικαταστήσει τον Πεδουλάκη τον Δεκέμβριο, πριν από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Επειτα απ’ αυτό το αποτέλεσμα, όμως, αποφασίστηκε να δοθεί κι άλλος χρόνος στον Ελληνα τεχνικό. Πάντως, κι αυτό το σενάριο, του Ιβάνοβιτς δηλαδή, δεν συγκεντρώνει τώρα πολλές πιθανότητες.

Όλα δείχνουν ότι, εκτός απροόπτου, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον πάγκο του, τον άνθρωπο που έχει τιμήσει επί χρόνια τη φανέλα και τώρα αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο, σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν. Σαφώς και είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό με απόλυτη σιγουριά, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του «Φράγκι» στην τεχνική ηγεσία μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ρούλα Στεφανάκη – Διονύσης Δεσύλλας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.