ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Το «αύριο» του Παναθηναϊκού

Εννέα ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού ειδοποιήθηκαν πως θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια έπειτα από εισηγήσεις του Γιάννη Σαμαρά.

Το «αύριο» του Παναθηναϊκού

Όλα αυτά σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αναστασίου, φυσικά, που τους έχει παρακολουθήσει με τις «μικρές» ομάδες του συλλόγου.

Πρόκειται για τον 19χρονο τερματοφύλακα Νέστορα Γκέκα, τον 18χρονο επίσης, τεραμτοφύλακα, Κωνσταντίνο Κοτσαρη, τον 19χρονο αριστερό μπακ Δημήτρη Μυρθιανο, τον 18χρονο στόπερ Μάριο Τζανουλινο, τον 17χρονο εσωτερικό μέσο Βασίλη Αγγελόπουλο, τον 18χρονο επιθετικό Μιχαήλ Πίτερ Νιούμαν, τον 18χρονο μεσοαμυντικό Πασχάλη Στάικο, τον 19χρονο Αλβανό μεσοεπιθετικό Υμεράι Μαλντίν και τον 16χρονο επιθετικό Λάζαρο Λάμπρου, ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στην ομάδα Εφήβων και άπαντες μιλούν με εξαιρετικά λόγια για το ταλέντο του.

Η εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες, με μπροστάρη τον Γιάννη Σαμαρά, συνεχίζεται και αποδίδει καρπούς. Το γεγονός ότι φέτος στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας το αποδεικνύει, όπως, επίσης και η υπογραφή συμβολαίων με τους εννέα παίκτες που σας αναφέραμε, κάποιοι εκ των οποίων θα αποτελέσουν το «αύριο» του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ