ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παρουσιάστηκε το χόκεϊ επί χόρτου

Παρουσιάστηκε την Τετάρτη το τμήμα χόκεϊ επί χόρτου στη Λεωφόρο και σε μερικές εβδομάδες θ' αρχίσει τις υποχρεώσεις, του στο πρωτάθλημα.

Παρουσιάστηκε το χόκεϊ επί χόρτου

Μεγάλες στιγμές έζησε το χορτάρι του Απ. Νικολαΐδης καθώς μετά από 66 χρόνια επανιδρύθηκε το τμήμα χόκεϊ επί χόρτου.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Α.Ο Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος κατά την διάρκεια της παρουσίασης είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τους αθλητές λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Παιδιά καλώς ήρθατε. Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον σύλλογο, διότι μετά από 66 χρόνια επιστρέφουν τα μπαστούνια του χόκεϊ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είναι μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο που επανιδρύεται το χόκεϊ επί χόρτου και να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί που έχουν δοξάσει τον σύλλογο θα είναι περήφανοι για ότι γίνετε σήμερα. Εγώ σας εύχομαι καταρχήν να έχετε υγεία. Εμείς έχουμε μια αρχή δε θέλουμε να κερδίζουμε πάντα, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να έχουμε μαχητική ψυχή και να μαχόμαστε για τις αξίες μας γιατί αυτό είναι το σημαντικό στη ζωή και στη αθλητική ζωή. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος θα το καταλάβετε και εσείς σιγά σιγά. Και εύχομαι να πορευτούμε μαζί στο όνειρο του Παναθηναϊκού.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

60a6c603d604fb44dd89a1ae7556ac3c

Αναστασιάδης: «Ξανά στην Παναθηναϊκή οικογένεια»

Στη συνέχεια, ο προπονητής και έφορος του τμήματος, Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε: «Είμαστε πανευτυχείς που μας έχει δεχτεί η Παναθηναϊκή οικογένεια. Όλα τα παιδιά στην ομάδα έχουν καταλάβει την δυναμική του συλλόγου, της ιστορίας και του εμβλήματος του τριφυλλιού. Έχουμε βάλει σαν στόχο για το που θέλουμε να φτάσουμε και θα ανεβάσουμε το επίπεδο σε όλους τους τομείς.

Δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Σήμερα είναι μια συμβολική στιγμή για όλους που ασχολούνται με το άθλημα, αλλά οι κόποι πολλών ετών για πολλά παιδιά ανταμείβονται. Ζούμε συγκινητικές στιγμές. Ο πρόεδρος και η διοίκηση θα μας βοηθήσουν απλόχερα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας που φυσικά αυτό που αρμόζει στον ΠΑΟ είναι να είναι πάντα ψηλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.