ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγγέλου: «Στους κορυφαίους ο Παναθηναϊκός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας τεχνικός της Εφές Αναντολού Βαγγέλης Αγγέλου, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Τουρκία την προσεχή Παρασκευή (14/3).

Αγγέλου: «Στους κορυφαίους ο Παναθηναϊκός»

Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει στους καλύτερους της Ευρώπης, ενώ επεσήμανε και την δυσκολία που θα έχουν, στην αντιμετώπιση των νταμπλούχων Ελλάδος.

«Θα παίξουμε εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και θα πρέπει να έχουμε το κίνητρο, ώστε να αγωνιστούμε απέναντί τους. Γνωρίζουν πώς να παίζουν τόσο στην επίθεση όσο και την άμυνα, αφού έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοια ματς», επεσήμανε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

«Ο στόχος μας είναι, όπως και σε κάθε ματς να είμαστε σταθεροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Και παράλληλα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην άμυνα μας», κατέληξε ο τεχνικός της Εφές, που έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές τους πράσινους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.818 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.