ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το καλύτερο”

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στους δημοσιογράφους πριν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού και δήλωσε αποφασισμένος να δώσει στην ομάδα του το κάτι παραπάνω.

Αλβέρτης:

Ο νυν τεχνικός των «πρασίνων» ευχαρίστησε τον φίλο του Αργύρη Πεδουλάκη για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα, ενώ τόνισε πως αυτός και οι συνεργάτες του δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία, όταν τους έγινε η πρόταση να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό.

«Θέλω πρώτα από όλα να πω στον Αργύρη ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που προσέφερε στην ομάδα, γιατί πάνω από όλα είναι φίλος μου. Εμείς έχουμε πλήρη επίγνωση του τι πρέπει να κάνουμε και οφείλουμε με τους συνεργάτες μου να το πράξουμε» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις όταν του έγινε η πρόταση να αναλάβει και τόνισε: «Ο χρόνος και τα περιθώρια ήταν πολύ λίγα. Δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνουμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίστη στην ομάδα και στα παιδιά. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να πάμε μέχρι τέλους. Θα δείξει το αν αυτή η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει την ομάδα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 36.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Αλβέρτης αναφέρθηκε στο τι έχει σκοπό να δώσει στην ομάδα από δω και στο εξής: «Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε σκοπό να δώσουμε στην ομάδα το κάτι παραπάνω. Έχει ήδη πολλά καλά στοιχεία, ωστόσο εμείς θα επιδιώξουμε να δώσουμε λίγο μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση και λίγο παραπάνω στο σκοράρισμα, μιλώντας σε απλά λόγια».

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, με την πλάτη στον τοίχο και δήλωσε πως όλοι οι παίκτες οφείλουν να βοηθήσουν την ομάδα και το νέο προπονητή να πετύχουν τους στόχους τους.

Αρχικά, ρωτήθηκε για το πως νιώθει που έγινε αλλαγή προπονητή: «Στον χώρο που είμαστε αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχει αναλάβει ο καινούριος προπονητής. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Έχουμε κάποια πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Οι συγκυρίες δεν είναι ευνοϊκές σίγουρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Εμείς σαν παίκτες είμαστε υποχρεωμένοι να τον βοηθήσουμε, να τον στηρίξουμε και πάνω από όλα να τον ακούσουμε προκειμένου να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις και καλύτερα αποτελέσματα».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια στην Ευρωλίγκα λέγοντας: «Είναι η πρώτη φορά από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό, που γίνεται αλλαγή προπονητή στη μέση της χρονιάς. Το σημαντικό για μας είναι το να παρουσιαστούμε σε ένα παιχνίδι πολύ μεγάλης σημασίας και να πάρουμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχουμε πει εξαρχής πως κάθε παιχνίδι ευρωλίγκα είναι σημαντικό και αν δεν παρουσιάζεσαι σοβαρός το πληρώνεις»

Τέλος, αναφέρθηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη και τα όσα προσέφερε και είπε: «Ο κ. Πεδουλάκης ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη μεταβατική περίοδο, καθώς με τον κ. Ομπράντοβιτς εμείς είχαμε κατακτήσει σχεδόν τα πάντα, ωστόσο είχε το σθένος και την αποφασιστικότητα να πάρει την ομάδα και να την οδηγήσει σε τρεις τίτλους και μια καλή παρουσία στην Ευρώπη. Τον ευχαριστούμε πολύ, ζήσαμε κάποιες πολύ όμορφες στιγμές και πλέον οφείλουμε να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...