ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχείς οι επαφές για το «λίφτινγκ»

Τις απαραίτητες επαφές, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τη Λεωφόρο, κάνει εδώ και καιρό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Στα… σκαριά ετοιμασίες στο γήπεδο εν όψει της νέας σεζόν.

Συνεχείς οι επαφές για το «λίφτινγκ»

Καθημερινές είναι οι επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του εκσυγχρονισμού της Λεωφόρου και την περαιτέρω αξιοποίηση του γηπέδου την επόμενη πενταετία.

Από την «πράσινη» ΠΑΕ τονίζουν πως η Λεωφόρος είναι το σπίτι του συλλόγου και κανείς δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό στην περιοχή, χωρίς να λάβει πρώτα τη συγκατάθεσή τους.

Με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης του «τριφυλλιού» ο κ. Αλαφούζος έχει επαφές προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας στο μυαλό τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκείνο που απασχολεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ είναι να πάρει το «πράσινο φως» για την έναρξη των έργων επέκτασης και καλλωπισμού της Λεωφόρου (με την άντληση των απαραίτητων κονδυλίων) μετά το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ώστε να είναι έτοιμο προς χρήση με την έναρξη της ερχόμενης περιόδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.