ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Κουκλάρα… φωνάρα και Παναθηναϊκός! (photos)

Η Μαρία Καρλάκη, μια από τις πιο… εκρηκτικές παρουσίες στις πίστες της Αθήνας αποκαλύπτει στο panathinaikos24.gr το πάθος για το «τριφύλλι», τη φιλία της με τον Νίκο Παππά και τη… λατρεία της για τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Κουκλάρα… φωνάρα και Παναθηναϊκός! (photos)

Η Μαρία όπως θα καταλάβετε και απ τις απαντήσεις που μας έδωσε, είναι Παναθηναϊκός από κούνια και συχνά πυκνά, κοσμεί με την παρουσία της, τις πράσινες εξέδρες της Λεωφόρου αλλά και του Ο.Α.Κ.Α.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Μακεδονία και συγκεκριμένα στη Δράμα, την κέρδισε από μικρή το τραγούδι και ο Παναθηναϊκός.

Από πότε παρακολουθείς τον Παναθηναϊκό;

Παρακολουθώ από σχετικά μικρή ηλικία την ομάδα, εξαιτίας του παππού μου, που με έβαλε από μικρή σ’ αυτή τη διαδικασία.

Ήταν ο άνθρωπος που παρακολουθούσατε μαζί τους αγώνες;

Ναι. Φυσικά μαζί με τον παππού μου παρακολουθούσαμε μαζί όλους σχεδόν τους αγώνες και αρκετές φορές μάλιστα, με πήγαινε και στο γήπεδο για να δω την ομάδα μου από κοντά.

Τώρα πηγαίνεις στο γήπεδο ή προτιμάς την τηλεόραση;

Μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός και όταν προλαβαίνω πηγαίνω στη «Λεωφόρο» και όχι μόνο.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου αθλητές από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ;

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο αθλητή συγκεκριμένα. Ίσως λιγάκι παραπάνω να μ’ αρέσει ο Νίκος Παππάς από το μπάσκετ και ο Αλέξανδρος Μουζακίτης από το ποδόσφαιρο. Γιατί είναι πολύ καλοί μου φίλοι και οι δύο.

1899882_653761888018446_894805953_n

Ποιος αθλητής σου αρέσει ως άντρας;

Τώρα δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένα, όμως παλιότερα μου άρεσε πολύ ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Πες μας κάτι για τα επαγγελματικά σου. Που μπορεί να σε δει και να σε ακούσει ο κόσμος;

Αυτές τις ημέρες ετοιμάζω το καινούριο μου video clip, με τίτλο «Φύγε» και για τις επόμενες τέσσερις Κυριακές θα είμαι στο Yolo με το Δημήτρη Γιώτη. Για το κοινό της Θεσσαλονίκης είμαστε μαζί με τους Πάνο Καλίδη, Ηλία Βρεττό και την Κατερίνα Στικούδη στα «Άστρα».

Κλείνοντας αυτή τη συνέντευξη θα θέλαμε να κάνεις μια ευχή για το Panathinaikos24.gr

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε πάρα πολλές αποκλειστικότητες και πάντα πολλές επιτυχίες…

karlaki1
10002620_653760271351941_1377229032_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE