ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με τον κόσμο του για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ (15:00 ΟΤΕ TV) στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο ανδρών, στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

 Με τον κόσμο του για τη νίκη

Η ομάδα του Κώστα Λούδη θέλει τη νίκη ούτως ώστε να μειώσει τη διαφορά από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και να διεκδικήσει την 3η θέση μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο κόουτς των «πρασίνων» κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το Ιλίσιο κολυμβητήριο ούτως ώστε η ομάδα του να πάρει την απαραίτητη ενέργεια και να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Λούδης:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας και αύριο πολύ περισσότερο η παρουσία του θα είναι καθοριστική, αφού είναι ένα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε και που σε μεγάλο ποσοστό θα κρίνει την 3η θέση, κάτι που μεταφράζεται και σε ημιτελικούς με τη Βουλιαγμένη. Θέλουμε να δούμε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, η αναμέτρηση είναι σε πολύ καλή ώρα και η μέρα προσφέρεται για τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το Ιλίσιο.

Θέλουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Είμαστε φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από δικά μας λάθη (σ.σ αποτελέσματα) ο ΠΑΟΚ βρίσκεται τρίτος και πιστεύω ότι με νίκη αύριο, αυτό μπορούμε να το διορθώσουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.