ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σαμαντούρα: «Ολες μας τις δυνάμεις για το κύπελλο»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το πρωί στην Κω με στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, 24 περίπου ώρες πριν από τον μεγάλο ημιτελικό με τον οικοδεσπότη Ιπποκράτη.

Σαμαντούρα: «Ολες μας τις δυνάμεις για το κύπελλο»

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι, η προπονήτρια των πρωταθλητών Γιασεμή Σαμαντούρα, αλλά και η αρχηγός της ομάδας, Τούλα Καλέντζου μίλησαν για τη διοργάνωση και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν την κούπα στη Λεωφόρο..

Αναλυτικά τα όσα είπαν στη συνέντευξη Τύπου:

Γιασεμή Σαμαντούρα: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Η διεξαγωγή του Final 4 γίνεται στην Κω και είναι μια δίκαιη επιβράβευση και ενίσχυση της προσπάθεια του Ιπποκράτη να αναπτύξει και να διαδώσει το γυναικείο μπάσκετ. Να είναι γιορτή το Final 4 και ο κόσμος να ευχαριστηθεί. Είμαι ικανοποιημένη που η ομάδα μου κατάφερε να προκριθεί για τρίτη χρονιά στο Final 4 και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για το κύπελλο. Ξεκινώντας με τον οικοδεσπότη Ιπποκράτη, μια ομάδα που βασίζεται στην έδρα της και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Είμαστε σε καλή κατάσταση με εξαίρεση τον τραυματισμό της Τούλας Καλέντζου. Μιας παίκτριας που βοήθησε να περάσουμε στο Final 4. Η Τούλα έχει μεγάλη ψυχή και πιστεύουμε ότι θα την έχουμε και μας να βοηθήσει με την εμπειρία της να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και μακάρι να γίνει καλή διοργάνωση».

Τούλα Καλέντζου: «Να ευχαριστήσω τους πάντες για την υπεροχή υποδοχή. Έχω έρθει εδώ στο παρελθόν με την εθνική έχουμε περάσει καταπληκτικά. Το νησί έχει μια αύρα σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα. Εδώ δεν είμαστε εχθροί, αλλά αντίπαλοι για 40 λεπτά. Όλοι θα κάνουμε την προσπάθειά μας και είναι υποχρέωσή μας Είναι υποχρέωσή μας να ανταμείψουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι να ευχαριστηθούμε τα μας και καλή επιτυχία σε όλους».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.