ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καρφιά Αβραμίδη σε Καμίνη μέσω facebook

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με το Παναθηναϊκό Κίνημα, Νίκος Αβραμίδης «επιτέθηκε» στον Γιώργο Καμίνη για το θέμα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό με το γήπεδο της Λεωφόρου.

Καρφιά Αβραμίδη σε Καμίνη μέσω facebook

Οι αντιδράσεις του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι έντονες και δικαιολογημένες, καθώς ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση, πέφτοντας σε αντιφάσεις σε σχέση με το ζήτημα της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα ο κύριος Αβραμίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook  ανέφερε τα εξής:

«Είναι δυνατόν να στέλνεις δικόγραφο με την υπογραφή σου ως Δήμαρχος, να δηλώνεις ξεκάθαρα ότι η Λεωφόρος ανήκει στο Δήμο και όχι στον Παναθηναϊκό, να επαναφέρεις μέσω του Προεδρικού διατάγματος το άρθρο 4 του νόμου Μπιρμπίλη που κατεδαφίζει το γήπεδο με μόνη υποχρέωση τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟ και όταν συναντάς τη δικαιολογημένη αντίδραση του κόσμου να δηλώνεις ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται προεκλογικά το θέμα του Γηπέδου;».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.