ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Kαλύτεροι στα επόμενα ματς»

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Kαλύτεροι στα επόμενα ματς»

Ο προπονητής του τριφυλλιού μάλιστα, τόνισε ότι οι «πράσινοι» από εδώ και πέρα θα παρουσιάζονται βελτιωμένοι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Το σημαντικότερο είναι ότι παλέψαμε ως το τέλος. Παλέψαμε πολύ στα ριμπάουντ και παρότι δεν είχαμε καλά ποσοστά ήμασταν μέσα στο ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στα επόμενα παιχνίδια θα εμφανιστούμε καλύτεροι. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη διάθεση και το πάθος που έδειξαν. Είναι βέβαιο πως θα βρούμε το δρόμο μας», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, το τοτέμ του τριφυλλιού.

Στη συνέχεια, ο «Φράγκι», τόνισε: «Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Σήμερα είχαμε πολλά χαμένα λέι απ και πολλά ελεύθερα σουτ. Αν ήμασταν στοιχειωδώς πιο εύστοχοι το σκορ θα ήταν πολύ υψηλότερο. Θέλουμε χρόνο για να πετύχουμε η ομάδα να τρέχει πιο γρήγορα και να πετυχαίνει υψηλότερα σκορ», κατέληξε στο τέλος των δηλώσεων ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.575 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.