ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για το δέκα στα δέκα

Ο Παναθηναϊκός πέραν της καλής ψυχολογίας και του φορμαρίσματος ανεβαίνει στα Γιάννενα με άλλη μια παρακαταθήκη. Είναι αήττητος στην έδρα των Ηπειρωτών από τις 23 Δεκέμβρη του 1986.

Για το δέκα στα δέκα

Εννέα σερί αγώνες το «τριφύλλι» κερδίζει τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες και φυσικά αύριο θέλει να κάνει το 10/10. Συνολικά ο Παναθηναϊκός από το 1986 και έπειτα μετρά 14 νίκες και 6 ισοπαλίες, σε σύνολο 21 παιχνιδιών, τουτέστιν αήττητος!

Στις τελευταίες έξι «επισκέψεις» του Παναθηναϊκού στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, οι «πράσινοι» έχουν μηδέν παθητικό στην άμυνα (0-4 το 2001, 0-0 το 2003, 0-0 το 2010 στο κύπελλο και 0-1 στο πρωτάθλημα, 0-1 το 2012 και 0-0 το 2013).

Η ιστορία είναι μαζί του. Ας ελπίσουμε και αύριο ο Παναθηναϊκός να φύγει με το διπλό από τους Ζωσιμάδες, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τετράδα των play-offs.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.688 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...