ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άνοιξε το rotation

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την «επιχείρηση επανένταξης» σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν πατούσαν παρκέ, η όταν το έκαναν ήταν για δευτερόλεπτα.

Άνοιξε το rotation

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ, ωστόσο το ζητούμενο που ήταν η νίκη, ήρθε, έστω δια πυρός και σιδήρου.  Ο Αλβέρτης χρησιμοποίησε 11 από τους 12 παίκτες (ο 12ος ήταν ο Χαραλαμπόπουλος), δείχνοντας έτσι πως όλοι έχουν ρόλο στην ομάδα και θα πρέπει να «βάλουν πλάτη» ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει περισσότερες βοήθειες στα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό παιχνίδι με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, είχαν χρησιμοποιηθεί άπαντες από του 11 (τελευταίος μπήκε ο Παππάς στο 1ο λεπτό του Β΄ δεκαλέπτου), στέλνοντας το μήνυμα προς άπαντες ότι όλοι υπολογίζονται.

Μάλιστα δεν δίστασε αν αφήσει στα πρώτα δύο λεπτά της παράτασης έξω τον Διαμαντίδη, κάτι που δείχνει πως ο κάθε παίκτης πλέον θα παίρνει το χρόνο που αναλογεί και πρέπει, αλλά συνάμα και την ευθύνη.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.345 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας μιλήσουμε όμως με αριθμούς. Ο Νίκος Παππάς έπαιξε για 4:20 με συνολικό χρόνο στα προηγούμενα 9 παιχνίδια του top-16, 14:35. Τα κοντέρ… έσπασε ο Γιάνκοβιτς, παίζοντας 7:57, όταν είχε συνολικά 10:45!

Ο «μπουλντόζας» Μάικ Μπατίστ έπαιξε για 12:28 σκοράροντας και 6 πόντους, όταν είχε μέχρι τώρα 36:07. Ο Μαυροκεφαλίδης πάτησε παρκέ για 6:11, το ματς δεν του βγήκε είναι η αλήθεια. Συνολικά ο Λουκάς είχε μέχρι και το χθεσινό παιχνίδι 29:28.

Τέλος ο «Μήτσος» έπιασε τον μέσο όρο του (32:49) ωστόσο το ματς διήρκησε 45 λεπτά, λόγω της παράτασης. Με την επάνοδο του Γκιστ αλλά και του Κάρι στη συνέχεια το rotation ενδεχομένως να ανοίξει και άλλο.

Το αν αυτό θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να αλλάξει εικόνα προς το καλύτερο μένει να το δούμε. Σίγουρα όμως είναι ενθαρρυντικό το γεγονός, πως με καλύτερο μοίρασμα του χρόνου, η ενέργεια θα περισσέψει στην ομάδα και δεν θα της λείψει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.