ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συγκλονιστικό ματς, μεγάλη νίκη!

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του μαχητικού ΠΑΟΚ με 13-11, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, που σημείωσε 5 γκολ.

Συγκλονιστικό ματς, μεγάλη νίκη!

Πλέον ο Παναθηναϊκός απέχει μόλις ένα βαθμό από την 3η θέση στη κανονική περίοδο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το ματς

Το παιχνίδι όπως αναμενόταν ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Παπαδόγκωνα ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση, σκοράροντας 5 τέρματα συνολικά.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν με τον Κόχειλα κυρίως να περάσουν μπροστά τελειώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με σκορ 2-3 υπέρ τους.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διακοπή ανάμεσα στα οκτάλεπτα βοήθησε την ομάδα του Κώστα Λούδη, που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-4, κατάφερε σύντομα να μαζέψει τη διαφορά και να ισοφαρίσει τρία περίπου λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με γκολ του Στελλάτου.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν καταιγιστικοί παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων (8-5). Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει, αλλά λίγο τα δοκάρια, λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης από τους «πράσινους», επέτρεψαν στον «Δικέφαλο» να ισοφαρίσει σε 8-8, βάζοντας φωτιά στο ματς.

Το τελευταίο οκτάλεπτο έμελλε να κρίνει την τύχη του ματς, με την ισοπαλία να μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα εκείνη την στιγμή. Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα το σκορ ήταν στο 10-10, αλλά ο Παπαδόγκωνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Η άμυνα του «τριφυλλιού» έσφιξε, ανάγκασε τον ΠΑΟΚ σε λάθη και στην επίθεση ο Παπαδόγκωνας το πήρε προσωπικά και με δυο γκολ στο τέλος έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 3-3, 4-3.

Παναθηναϊκός (Λούδης): Παπαδόγκωνας 5, Δ. Δερμιτζάκης 3, Στελλάτος 2, Θεοδωρόπουλος 1, Ν. Κόχειλας 1, Γ. Αφρουδάκης 1.

ΠΑΟΚ (Βέργος): Γ. Κόχειλας 4, Μιτελούδης 2, Μ. Αληχανίδης 2, Κατσουλάκης 1, Βογιατζόγλου 1, Σολανάκης 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.