ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σαμαντούρα: «Μαχητικότητα και ψυχή»

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Γιασεμή Σαμαντούρα αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η ομάδα της κατάφερε και πήρε την πρόκριση στον τελικό, μη μπορώντας να κρύψει φυσικά τη χαρά της.

Σαμαντούρα: «Μαχητικότητα και ψυχή»

Μαχητικότητα και ψυχή ήταν τα στοιχεία τα οποία έδωσαν στις «πράσινες» τη νίκη, όπως δήλωσε η Σαμαντούρα. Παράλληλα η Αναστασία Κωστάκη η οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό, αναφέρθηκε στο παιχνίδι τονίζοντας ότι χρειάζεται συγκέντρωση για να έρθει η κούπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιασεμή Σαμαντούρα: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και στον κόσμο. Εγινε ένα μεγάλο ματς, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι. Κερδίσαμε χάρη στη μαχητικότητα και την ψυχή μας. Πάμε τώρα για τον τελικό. Όταν αγωνίζεσαι σε Final 4 είσαι προετοιμασμένος για όλα, ακόμα και για την κούραση».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναστασία Κωστάκη: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ιπποκράτη, το ματς ήταν σαν τελικός. Όταν τελειώνει στον πόντο ένα παιχνίδι είναι ντέρμπι. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στον τελικό. Θέλουμε να ξεκουραστούμε καθώς βγάλαμε ενέργεια στο ματς. Δεν είναι τυχαίο που ο Ιπποκράτης έχει κάνει μια τόσο καλή πορεία όλη τη χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...