ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Θέλουμε το κύπελλο»

Δεν ήρθε μετά «βαΐων και κλάδων», ούτε ως ο αριστερός μπακ που θα έκανε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τρέξει στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτεί, ωστόσο προϊόντος του χρόνου ο Νάνο αποδείχθηκε λίρα εκατό και μετά την εποχή του Μάρκους Μινχ, ο Παναθηναϊκός έχει και πάλι αριστερό μπακ…

Νάνο: «Θέλουμε το κύπελλο»

Η φετινή αποκάλυψη των «πρασίνων» Νάνο Γκονζάλες έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα «Real», μιλώντας για την πιθανότητα ενός ακόμη αιώνιου ντέρμπι στον τελικό κυπέλλου, την Ευρώπη αλλά και το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για την πρόοδο του Παναθηναϊκού και τις εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό: «Θα θυμόμαστε για πάντα τους αγώνες με ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακό, γιατί παίξαμε με μεγάλη αγωνιστική ένταση κι όταν λειτουργούμε έτσι, είμαστε δυνατή ομάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με το ενδεχόμενο να βρουν τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου: «Μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν με απασχολεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Για το αν έχει ονειρευτεί την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή: «Ονειρεύομαι το πρώτο μου ευρωπαϊκό ματς για την επόμενη σεζόν και μακάρι να μπορέσω να πραγματοποιήσω αυτό τον στόχο».

Αναφορικά με τον Αναστασίου: «Ο Γιάννης Αναστασίου είναι καλός προπονητής, καταλαβαίνει τους παίκτες. Σου μεταδίδει μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Για τους συμπαίκτες του που κάνει περισσότερη παρέα: «Τα πάω καλά με όλους, αλλά έχω πιο στενή σχέση με τους Ζέκα, Μέντες, Κλωναρίδη και Αμπέντ».

Σχετικά με το καλύτερο παιχνίδι του ως τώρα, αλλά και το ποιοι παίκτες του αρέσουν από τη Σούπερ Λιγκ: «Νομίζω πως ήταν με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Ίσως κι όλης της ομάδας. Έχω καλή εικόνα για πολλούς παίκτες, μου άρεσε πολύ ο Νίνης του ΠΑΟΚ».

Όσο για το πως είχε φανταστεί και πως είναι τελικά το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν γνώριζα πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά τώρα που έμαθα, έχω να πω ότι έχει διαφορετικό στιλ με το ισπανικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...