ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Ο μεγάλος άτυχος

Σαν σήμερα το 1947, γεννήθηκε ο πιο άτυχος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Τομαράς έπαιζε στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και ήταν μέλος της ομάδας του Γουέμπλει.

 Ο μεγάλος άτυχος

Ο Τομαράς ήταν από τους βασικούς παίκτες της «πράσινης αρμάδας» του Φέρεντ Πούσκας η οποία έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 με τον Άγιαξ.

Ο Τομάρας ήταν μόλις 24 ετών όταν στον αγώνα του «τριφυλλιού» με την Νασιονάλ Μοντεβιδέο για το Διηπειρωτικό Κύπελλο, ο επιθετικός των Ουρουγουανών Μοράλες, του έσπασε το πόδι έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα.

Έτσι άδοξα τελείωσε επί της ουσίας η ποδοσφαιρική καριέρα του Γιάννη Τομαρά, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του το 1979 στον Ήφαιστο Περιστερίου. Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» το 1967 είχε αγωνιστεί με την Ολυμπιακή Εθνική Ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά με αντίπαλο την Ανατολική Γερμανία, ενώ με την Εθνική ανδρών αγωνίστηκε τρεις φορές τη σεζόν 1970-71.

Το Panathinaikos24.gr εύχεται στον Γιάννη Τομαρά χρόνια καλά, πολλά και Παναθηναικά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE