ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε αγαπώ 200 φορές…

Η επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο facebook ξεπέρασε τα 200 χιλιάδες likes, διπλασιάζοντας τα σε διάστημα έξι μόλις μηνών.

Σε αγαπώ 200 φορές…

Η αγάπη του κόσμου προς αυτή την ομάδα δεν περιγράφεται και το 200αρι αποτελεί ένα μικρό δείγμα για το δέσιμο και τη λατρεία του κόσμου για τον «εξάστερο». Ωστόσο ακόμα και στα social media ο Παναθηναϊκός πρωτοπορεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο facebook (https://www.facebook.com/paobcgr) ξεπέρασε τα 200 χιλιάδες likes κάτι που φανερώνει την αγάπη και την αφοσίωση του κόσμου στην ομάδα. Μέσα σε διάστημα 6 μηνών η σελίδα διπλασίασε τα likes της καθώς τον Σεπτέμβριο του 2013 ξεπέρασε τα 100 χιλιάδες!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην τρίτη μας χρονιά στα social media έχουμε καταφέρει να εξελιχθούμε σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από το facebook έχουμε έντονη παρουσία στο twitter, στο instagram και στο youtube, καθώς επίσης είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα με λογαριασμό στο Linkedin.

Επίσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αναπτυχθεί και στην Ανατολική Ασία με περισσότερα από 250 χιλιάδες likes στο Sina weibo (http://e.weibo.com/Panathinaikosbc) κι επίσης με παρουσία στο Tencent weibo (http://t.qq.com/Panathinaikos) όπως και επίσημο κανάλι στο Youku (http://i.youku.com/PanathinaikosBC)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...