ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν: «Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα»

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στο ματς με τον ΠΑΣ, Αμπντούλ Ατζαγκούν, μετά το τέλος του ματς σε δηλώσεις του μίλησε για το γκολ που πέτυχε, την αγωνιστική φιλοσοφία που βγάζει ο Παναθηναϊκός στο χορτάρι αλλά και για την κίνηση να βρεθεί στο πλευρό του Ολαιτάν στο νοσοκομείο.

Ατζαγκούν: «Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά θέλαμε τους τρεις βαθμούς και αποδείξαμε ότι μπορούμε να τους πάρουμε με την απόδοση μας, στον αγωνιστικό χώρο».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ και ένα από τα καλύτερα που έχω πετύχει ως τώρα στην καριέρα μου».

Για το γεγονός ότι έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα εκτός έδρας: «Ομαδική προσπάθεια είναι τα γκολ. Μπορείς να σκοράρεις οπουδήποτε, είτε εκτός είτε εντός έδρας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να μπαίνουν γκολ και να βοηθάω την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα».

Για τη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είναι πολύ πιο εύκολο όταν παίζεις ως ομάδα να αποδίδεις καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται συνεχώς παιχνίδι με παιχνίδι και γίνεται περισσότερο ομάδα αυτό το δείχνουμε και στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση μ’ αυτό του πρωταθλήματος».

Για την κίνηση του να επισκεφτεί τον Ολαϊτάν στο νοσοκομείο μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου: «Αισθάνεται πολύ καλύτερα ο Ολαϊτάν. Δεν ήταν εύκολο ούτε για μένα γιατί σοκαρίστηκα. Το ποδόσφαιρο έρχεται δεύτερο όταν μετράει η ανθρώπινη ζωή. Το σημαντικό είναι ότι είναι καλά ο Ολαϊτάν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ