ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βασίλης Μοιρώτσος

Σούπερ Λίγκα: Live your myth in Greece

Η Σούπερ Λίγκα μπήκε στην τελευταία της στροφή και οι «ομορφιές» επέστρεψαν. Μην ρωτάτε ποιες είναι οι «ομορφιές». Τις ξέρετε όλοι. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Σούπερ Λίγκα: Live your myth in Greece

Δεν φταίει ο κόσμος που φωνάζει. Δεν φταίει ο κόσμος που αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει την αποστροφή του προς την ελληνική Σούπερ Λίγκα και έχει μετατρέψει τις κλεφτές ματιές σε πραγματικό ενδιαφέρον για τα ξένα μεγάλα πρωταθλήματα. Δεν φταίνε τα παιδάκια που γνωρίζουν απ’ έξω κι ανακατωτά τις ενδεκάδες της Λίβερπουλ, της Μπάγερν, της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα και όλων των ξένων συλλόγων, αλλά αδυνατούν να σου απαντήσουν ποιος παίζει σέντερ φορ στην Καλλονή, ποιος είναι ο προπονητής του Πλατανιά και ποια μεταγραφή έκανε ο Λεβαδειακός.

Η Σούπερ Λίγκα μπήκε στην τελευταία της στροφή και οι «ομορφιές» επέστρεψαν. Μην ρωτάτε ποιες είναι οι «ομορφιές». Τις ξέρετε όλοι. ομάδες που αδυνατούν να σκοράρουν επί 27-28 αγωνιστικές, ομάδες που δεν μπορούν να αλλάξουν δύο πάσες μεταξύ τους, ξαφνικά μετατρέπονται σε Μπάγερν Μονάχου. Βάζουν τέσσσερα, πέντε, έξι, εφτά γκολ σε 90 λεπτά. Χάνουν άλλες πέντε κλασικές ευκαιρίες. Μας αναγκάζουν εμάς τους δημοσιογράφους να γράφουμε διθυράμβους. Κοροϊδεύοντας ακόμα – ακόμα και τους ίδιους μας τους εαυτούς πολλές φορές, μη μπορώντας να γράψουμε αυτά που θέλουμε.

Ο κόσμος στα social media κάνει πλάκα με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κόσμος που θα έπρεπε να βρίσκεται στην εξέδρα, για να παρακολουθεί τα παιχνίδια, προτιμά να κάθεται στον καναπέ, πίσω από έναν υπολογιστή και να γράφει στάτους γι’ αυτά που τον κάνουν να γελά με ειρωνεία, να αηδιάζει γι’ αυτό που το προσφέρουν, να αναρωτιέται αν αξίζει να ασχοληθεί και να πληρώσει για να δει αυτό το πράμα. Ετσι το λένε στο χωριό μου: ΠΡΑΜΑ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που βλέπουμε, με ελάχιστες εξαιρέσεις. ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ…

Πω πω μια «ντόπα»
Πω πω μια «ντόπα» 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο rebuke.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.