ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Πάμε για τελικό με τη Φενέρ»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με δηλώσεις του τόνισε, πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Ηλυσιακό με την απαραίτητη σοβαρότητα και να εφαρμόσουν όσα δουλεύουν, για τον τελικό της Πέμπτης κόντρα στη Φενέρ.

Γιάνκοβιτς: «Πάμε για τελικό με τη Φενέρ»

Στην εντός συνόρων πραγματικότητα, καλούνται να επιστρέψουν άπαντες στον Παναθηναϊκό και αυτό θα κάνουν, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό (17/3 19.15), ώστε να πάνε στο πολύ δύσκολο ματς της Πέμπτης κόντρα στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς και να διεκδικήσουν το καλύτερο.

«Θα πρέπει να φανούμε σοβαροί απέναντι στον Ηλυσιακό. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε τη διαφορά στη βαθμολογία, αλλά εικόνα θα βγάλουμε στο παρκέ. Είναι ένα παιχνίδι πριν από ένα τελικό για εμάς στην Ευρωλίγκα, τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Θα πρέπει να παίξουμε στο 100% από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να δείξουμε αυτό που θέλουμε, αλλά και για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη συνέχεια», τόνισε ο  νεαρός φόργουορντ του Τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.