ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με το μυαλό στη Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ (17/3, 19:15 Δημόσια Τηλεόραση, Panathinaikos24.gr) για την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με το μυαλό όλων να βρίσκεται στο ματς της Πέμπτης με τη Φενέρ.

Με το μυαλό στη Φενέρ

Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», Φραγκίσκος Αλβέρτης θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στην Α1 σήμερα, έχοντας σκοπό να δοκιμάσει διάφορα σχήματα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Πέμπτης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα στερηθούν των υπηρεσιών των Γκιστ και Κάρι, οι οποίοι δύσκολα προλαβαίνουν το ματς της Ευρωλίγκας. Ο «Φράγκι» θεωρεί το ματς ως μια ευκαιρία για καλή προπόνηση ωστόσο σημείωσε πως οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αντιμετωπίζουμε τον Ηλυσιακό στην έδρα μας και θα πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον αγώνα αυτό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε και κάποια καινούρια πράγματα. Είναι ευκαιρία να δούμε κάποιες καταστάσεις, πριν και από τον επόμενο δύσκολο αγώνα που έχουμε στο πρόγραμμά μας για την Ευρωλίγκα, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ».

Από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ανέφερε πως η ομάδα θα πρέπει να φανεί σοβαρή απέναντι στον Ηλυσιακό, λέγοντας και αυτός χαρακτηριστικά πως το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αναλυτικά:

«Θα πρέπει να φανούμε σοβαροί απέναντι στον Ηλυσιακό. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε τη διαφορά στη βαθμολογία, αλλά τι θα γίνεται στο παρκέ. Είναι ένα παιχνίδι πριν από έναν ακόμη τελικό για εμάς στην Ευρωλίγκα, τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Θα πρέπει να παίξουμε στο 100% από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να δείξουμε αυτό που θέλουμε, αλλά και για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.