ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέσα Πράνιτς-Σπυρόπουλος, έξω Πέτριτς

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον ΟΦΗ ξεκίνησε, με τους Πράνιτς και Σπυρόπουλο να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα. Μοναδικός απών ο Πέτριτς, ο οποίος δεν προλαβαίνει το ματς της Τετάρτης.

Μέσα Πράνιτς-Σπυρόπουλος, έξω Πέτριτς

Ο Κροάτης άσος του Παναθηναϊκού και ο Σπυρόπουλος ταλαιπωρήθηκαν από ίωση μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε και για αυτό το λόγο έμειναν εκτός αποστολής στον αγώνα στους Ζωσιμάδες.

Πλέον αφού ξεπέρασαν το πρόβλημα με την ίωση, τέθηκαν αμφότεροι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον σπουδαίο αγώνα με τους Κρητικούς την Τετάρτη για το κύπελλο.

Για το επικείμενο παιχνίδι ο Αναστασίου θα έχει και στη διάθεση του και τον Κουτρουμπή ο οποίος επιστρέφει αφού εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών στο παιχνίδι των Ιωαννίνων.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μοναδική απώλεια για τους «πράσινους» ο Κροάτης Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ φυσικά δεν υπολογίζεται και ο Μπαιράμι. Στην προπόνηση όπως αναμενόταν φυσικά δεν έλαβε μέρος και ο Τάσος Λαγός, ο οποίος θα μείνει εκτός για δυο εβδομάδες περίπου μετά από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ο Μέντες μετά και από την κάρτα που δέχθηκε χθες, συμπλήρωσε 4 και θα αναγκαστεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια με Απόλλωνα, Καλλονή, Ατρόμητο η Λεβαδειακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.