ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: “Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τη νίκη”

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στον OTE TV, τόνισε ότι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα κριθεί στην τακτική ενώ πρόσθεσε πως θέλει μόνο τη νίκη.

Αναστασίου:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική των ομάδων και κατά πόσο θα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στα παιχνίδια στην έδρα τους. Ο ΟΦΗ παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός στην έδρα του λόγω της παρουσίας των οπαδών του αλλά έχουμε δείξει ότι δεν υπολογίζουμε από έδρες. Πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει κάποια καλά, κάποια μέτρια και κάποια όχι καλά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τη νίκη»

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Πράνιτς δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς. Έχουμε ακόμα καλύτερη διάθεση μετά τη νίκη μας στα Γιάννενα. Δεν περιμένουμε πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα αλλά έχουμε συνηθίσει σε αυτό και είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί θέλουμε πολύ να πάμε στον τελικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...