ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Ζοτς με έκανε καλύτερο παίκτη»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μιλάει για την εμπειρία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς προπονητή στον Παναθηναϊκό και θυμάται όταν ο «Ζοτς» τον έδιωχνε από την προπόνηση.

«Ο Ζοτς με έκανε καλύτερο παίκτη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον sentra fm

«Ο Ομπράντοβιτς με είχε διώξει αρκετές φορές από την προπόνηση και δε με είχε βάλει και σε έναν αγώνα να παίξω. Είχα τεράστιο πρόβλημα συγκέντρωσης, ξεχνούσα κάποια πράγματα που έλεγε, δεν μπορούσα να τα εφαρμόσω. Για μένα τότε ήταν λυπηρό, ένιωθα άσχημα, ένιωθα ενοχές, ίσως να περνάει και κάποιο μίσος από το μυαλό μου. Όταν έφυγα, κατάλαβα ότι ήταν σωστό, ότι με έκανε καλύτερο σαν παίκτη”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγαλύτερο ατού του Ζοτς, είπε: ”Ξεχωρίζω τη στρατηγική που κάνει σε ένα ματς, το πού θα στοχεύει, το πλάνο, τα μειονεκτήματα της αντίπαλης ομάδας. Πολλοί κάνουν στρατηγική, αλλά δύσκολα το εφαρμόζεις. Το ατού του είναι ότι μπορεί να το εφαρμόσει, να βγει στο παιχνίδι αυτό που θέλει, π.χ. να χτυπήσει στα pick n’ roll. Πρέπει να προσαρμόσεις όλη την προπόνηση σε αυτό το κομμάτι. Να δεις τα αδύνατα σημεία, να τα βελτιώσεις. Μπορεί ο Ομπράντοβιτς να εφαρμόσει αυτά που σκέφτεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.