ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Ένας ακόμα τελικός»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ, χαρακτηρίζοντας το ως τελικό.

Μανωλόπουλος: «Ένας ακόμα τελικός»

Παράλληλα ο άμεσος συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη, αναφέρθηκε στην επιστροφή το Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, ωστόσο εστίασε στο γεγονός πως η ομάδα δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί και να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σας,

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό πέρασε και πλέον μας απασχολεί μόνο η αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Για εμάς είναι ένας ακόμη τελικός στην προσπάθειά μας για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Αρέσκεται στο να τρέχει το γήπεδο, ενώ και στις σετ επιθέσεις έχει τακτική. Επιτίθεται χτυπώντας στις αδυναμίες του αντιπάλου. Μπορεί να εφαρμόσει όλες τις μορφές παιχνιδιού. Μπορεί να παίξει παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι είτε με ψηλούς, είτε με περιφερειακούς, αλλά και πικ εν ρολ. Παράλληλα, διαθέτει παίκτες που βγαίνουν από τα σκριν και σουτάρουν από μέση και μακρινή απόσταση. Με λίγα λόγια είναι μια εξαιρετική και πολυδιάστατη ομάδα.

Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να εφαρμόσουμε κατά γράμμα την τακτική που θα σχεδιάσουμε σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να μείνουμε πιστοί και συγκεντρωμένοι σε αυτή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Βλέπετε, απέναντι σε ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν έχεις το δικαίωμα να χαλαρώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα διότι θα το πληρώσεις.

Θεωρώ πως σε αυτό το παιχνίδι θα μετρήσει πάρα πολύ το πάθος και η ενέργεια που θα βγάλουν οι παίκτες των δύο ομάδων στο παρκέ αλλά και το ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες διεκδικούμενες μπάλες.

Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου μας σε αυτό το κρίσιμο αλλά παράλληλα και ιδιαίτερο παιχνίδι, λόγω της επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό ο κ. Ομπράντοβιτς, ωστόσο για εμάς ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ακόμη τελικός που πρέπει να κερδίσουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.