ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Ζοτς, γύρνα σπίτι σου»!

Μήνυμα επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τονίζει: «Πρέπει το συντομότερο να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του για να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ».

Γιαννακόπουλος: «Ζοτς, γύρνα σπίτι σου»!

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί  τη μεγαλύτερη προσωπικότητα που έχει περάσει από τον ελληνικό αθλητισμό, με τον Ομπράντοβιτς, φυσικά, να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ερωτηθείς για τα συναισθήματά του, έριξε τη… βόμβα!

«Μοιάζει με κακόγουστο αστείο το να προπονεί άλλη ομάδα ο Ζοτς… Πρέπει το συντομότερο να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του, ώστε να ολοκληρωθεί ο στόχος του να ξεπεράσουμε την Ρεάλ σε ευρωπαϊκούς τίτλους»,  τόνισε, στέλνοντας ένα μήνυμα επιστροφής του Ζοτς στο «τριφύλλι», είδηση η οποία θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο πρόεδρος του τριφυλλιού ξεκαθάρισε πως από το ματς της Πέμπτης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα φύγει απογοητευμένος: «Οσο για το παιχνίδι της Πέμπτης, θα τον στεναχωρήσουμε διότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός» .

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε πως στο ημίχρονο του παιχνιδιού, θα τιμηθεί ο Ομπράντοβιτς από τη διοικητική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.