ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: “Θα είναι ένα συναισθηματικό βράδυ για μένα”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι το ΟΑΚΑ το νιώθει σαν το σπίτι του ενώ πρόσθεσε ότι θα είναι ένα συναισθηματικό βράδυ.

Ομπράντοβιτς:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θα κλάψει όπως είχε συμβεί πέρσι και με τον Μπατίστ: «Δεν είναι δυνατόν να το ξέρω. Πώς να το ξέρω; Είμαστε άνθρωποι, αντιδρούμε σε κάποιες καταστάσεις. Δεν ξέρω. Θα προσπαθήσω να παραμείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Καταλαβαίνω πως κάτι θα γίνει αύριο (20/3), αλλά πιστεύω πως είμαι έτοιμος. Το συζήτησα και με μερικούς στενούς φίλους μου και θα το επαναλάβω: Δε θα ήθελα ποτέ μου να βρεθώ σ’ αυτή τη θέση, να δώσω αυτή την αναμέτρηση. Έτσι είναι η ζωή. Κάποιος με πληρώνει να κάνω τη δουλειά μου, αύριο (20/3) θα ‘ρθω να κάνω τη δουλειά μου. Συναισθηματισμοί ή όχι, θα συνεχίσουμε και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μαζί με τους παίκτες μου»

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Νιώθω σαν να ‘μαι στο σπίτι μου. Εδώ πέρασα τα πιο ωραία χρόνια της ζωής μου κι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, αλλά δεν είμαι χαρούμενος που παίζω εναντίον του Παναθηναϊκού. Τον περασμένο Ιούλιο, που αποφάσισα να αναλάβω τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, μίλησα με κοντινούς φίλους και τους είπα ότι δε θα ήθελα να βρεθώ σ’ αυτή τη δυσάρεστη θέση, να αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη και σίγουρα το παιχνίδι εδώ στο ΟΑΚΑ θα ‘ναι ακόμη πιο δύσκολο. Μίλησα με τον “Φράγκι” πριν απ’ το πρώτο παιχνίδι και μου το είχε πει, αλλά τώρα του είπα να μιλήσουμε… διαφορετικά γιατί πλέον είναι προπονητής του Παναθηναϊκού κι αστειευτήκαμε γι’ αυτό. Η καρδιά μου πάντα θα ‘ναι εδώ και φυσικά θα ‘ναι ένα πολύ συναισθηματικό βράδυ».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πρόσκληση του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να επιστρέψει στον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θυμάμαι πάντα πως κλειδί στη ζωή μου είναι η λέξη “σεβασμός”. Έχω υπογράψει 2 χρόνια συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Νιώθω πολύ καλά εκεί, υπάρχουν άνθρωποι που με εμπιστεύονται, με υποστηρίζουν. Εκτιμώ πάρα πολύ τα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου, μιλήσαμε, αλλά για να πω την αλήθεια έχω ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ».

Για το αν φανταζόταν ποτέ του πως θα επέστρεφε ως αντίπαλος: «Το φανταζόταν κάποιος από εσάς; Σταμάτησα να ‘μαι προπονητής εδώ πριν από 2 χρόνια, πέρυσι έκανα… διακοπές και το απήλαυσα και τώρα είμαι ξανά σε πάγκο. Μου αρέσει αυτή η δουλειά, μου αρέσουν όλα. Δεν υπάρχει χρόνος για να φανταστείς ή όχι τέτοια πράγματα. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά με τους παίκτες μου για να πετύχουμε τους στόχους, που βάλαμε στην αρχή της σεζόν. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις».

Για το αν θα πάει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ή της Φενέρ: «Θα πάω στο σωστό πάγκο! Είναι κάτι στο οποίο έχω μεγάλη συγκέντρωση».

Για τη σχέση του με τους φίλους του Παναθηναϊκού: «Ένας προπονητής αποζητά το σεβασμό. Στη δική μου περίπτωση στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι παραπάνω. Το ξέρω ότι με αγαπούν και τους αγαπώ κι εγώ. Όλα αυτά τα τρόπαια τα πήραμε γι’ αυτούς. Αυτοί είναι ό,τι πιο σημαντικό για την ομάδα. Αυτοί είναι ο Παναθηναϊκός και το ξέρουμε αυτό. Θέλω να τους ευχαριστήσω, θα ‘ναι πάντα στην καρδιά μου».

Για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στο ρόλο του προπονητή: «Ήμασταν 13 χρόνια μαζί, για πολλούς είναι έκπληξη που είναι προπονητής, αλλά του εύχομαι να ‘χει ανάλογη επιτυχία μ’ αυτή που είχε σαν παίκτης. Θα ‘ναι χαρούμενος αν πάρει τόσα τρόπαια κι ως προπονητής. Του εύχομαι τα καλύτερα και να δουλεύει ως προπονητής, όπως δούλευε σαν παίκτης».

Για τις δηλώσεις του «Φράγκι» για όλα όσα έμαθε δίπλα του: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον εαυτό μου. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.