ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παράπονα από Κοτσόλη σε Παππά

Ο Στέφανος Κοτσόλης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στάθηκε στην κακή αντιμετώπιση του ρέφερι Παππά ο οποίος διέκοπτε συνεχώς το παιχνίδι, παρομοιάζοντας το ματς σαν αγώνα μπάσκετ και όχι ποδοσφαίρου.

Παράπονα από Κοτσόλη σε Παππά

Ωστόσο δεν απέφυγε να κάνει και την αυτοκριτική για την ομάδα του, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτός που έπρεπε σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα των «πρασίνων»:

«Αν κοιτάξουμε το σκορ είναι σίγουρο άσχημα για μας. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε από σήμερα την πρόκριση, όμως δεν τα καταφέραμε. Έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα σ’ αυτό. Μ’ αρέσει να κάνω πρώτα απ’ όλα αυτοκριτική, όμως σήμερα δεν παίχθηκε αγώνας. Νομίζω ότι έχει γίνει ρεκόρ σφυριγμάτων. Θύμιζε αγώνα μπάσκετ και όχι ποδοσφαίρου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε άλλο ένα ματς στην έδρα μας. Εκεί θα παίξουμε ποδόσφαιρο και έτσι θα πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σήμερα, αλλά ήταν αδύνατο να παίξουμε όπως θέλαμε. Στην έδρα μας όμως θα παίξουμε όπως μπορούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...