ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις Ντονά και Ψάρρα

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την απόφαση της να απορρίψει τις αιτήσεις των πρώην «πράσινων», Στάθη Ντονά και Θανάση Ψάρρα για αφαίρεση βαθμών στο «τριφύλλι».

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις Ντονά και Ψάρρα

Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε από ένα μεγάλο σκόπελο, ο οποίος θα του δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνει τη φετινή σεζόν. Μπορεί η απαγόρευση μεταγραφών να κόστισε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η αλλαγή της εικόνας της ομάδας στον Β΄ γύρο δεν άφησε αυτή την απόφαση να χαλάσει την προσπάθεια της ομάδας.

Ξεπερνώντας πλέον και το πρόβλημα με την αφαίρεση βαθμών, πλέον η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θα δουλέψει απρόσκοπτα για να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην volley league.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...