ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην ΕΠΟ ξανά ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε ξανά στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να ενημερωθεί σχετικά με το καυτό θέμα της αδειοδότησης.

Στην ΕΠΟ ξανά ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει ν’ ασχολείται με την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς φέτος το Τριφύλλι θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσα από τα πλει οφ  που θ’ αγωνιστεί.

Γι’ αυτό τον λόγο μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφθηκε εκ νέου τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα, καθώς στις 31 Μαρτίου πρέπει να είναι ολοκληρωμένος ο φάκελος του Τριφυλλιού.

Οι Πράσινοι είναι αισιόδοξοι, καθώς υπάρχει καλύτερη οικονομική κατάσταση την φετινή περίοδο και οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ πληρώνονται κανονικά. Επιπλέον έχουν ρυθμιστεί νέοι διακανονισμοί για τις οφειλές σε πρώην μέλη της ομάδας, με τις πολλές και μικρές δόσεις και  αυτό αναμένεται να βοηθήσει περισσότερο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε για να ρυθμιστούν τυχόν ελλείψεις, καθώς άπαντες στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι, με το σημείο κλειδί να είναι η εγγυητική που θα ζητηθεί και θα πρέπει να καταβληθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.