ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Μπορούμε την πρόκριση στη Λεωφόρο»

Την αισιοδοξία του για πρόκριση στη ρεβάνς του Απ. Νικολαΐδης, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νταβίντ Μέντες, καταλήγοντας πως αυτή η ήττα και ο τρόπος που ήρθε, θα ωφελήσει άπαντες στην ομάδα.

Μέντες: «Μπορούμε την πρόκριση στη Λεωφόρο»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΟΦΗ και καλείται στη ρεβάνς στις 16 Απριλίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης», να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Νταβίντ Μέντες τόνισε ότι το Τριφύλλι αυτή την στιγμή δεν είναι στην καλύτερη δυνατή θέση, εξέφρασε όμως την πίστη και την αισιοδοξία πως στη ρεβάνς θα είναι εκείνοι που θα προκριθούν στον τελικό.

«Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, καθώς έχουμε ηττηθεί με 1-0, όμως έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας όπου θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί, μπορεί να χρειαστεί να παίξουμε και με διαφορετικό σύστημα διότι πρέπει να σκοράρουμε, όμως ακόμα κι έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό. Θα θέλαμε να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και καλύτερη απόδοση, όμως έχουμε και μια δεύτερη ευκαιρία στην έδρα μας όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ολλανδού μέσου.

Σχετικά με την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας: 

«Πρώτα απ’ όλα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στον τρόπο παιχνιδιού μας, ο Μπεργκ ήταν απομονωμένος και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις μας κυρίως στην μεσαία γραμμή και έτσι δεν γίνεται να πάρεις τη νίκη. Αρκετοί παίκτες, ανάμεσα τους και εγώ, δεν είχαμε καλή απόδοση και αυτό ήταν το πρόβλημα».

Αν αυτή η ήττα κάνει καλό στην ομάδα:

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε καλή απόδοση και το συνδυάσαμε με θετικά αποτελέσματα, αυτή την φορά όμως, δεν συνέβη κάτι ανάλογο. Τώρα ακολουθούν αγώνες όπου πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Μερικές φορές μια ήττα μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την συνέχεια και πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει τώρα. Έχω πίστη στην ομάδα ότι θα τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE