ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ευχαριστώ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των «πράσινων» με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ευχαριστώ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η «πράσινη» ΚΑΕ κάνει λόγο για μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους φίλους της ομάδας που δίδαξαν αθλητικό πολιτισμό κι απέδωσαν τον απαραίτητο σεβασμό στην ιστορία της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Πέμπτης (20/3/2014) με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα σε μια βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά όλων μας και οδήγησαν την ομάδα σε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του Top16 της Ευρωλίγκας. Τους ευχαριστούμε και είμαστε βέβαιοι ότι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα εξακολουθήσει να είναι τόσο όμορφη όσο ήταν και το βράδυ της Πέμπτης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός λάβαμε πλήθος κολακευτικών σχολίων γι’ αυτή τη μαγική βραδιά, τα οποία όμως απονέμουμε στον κόσμο που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής! Μπράβο σε όλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...