ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράιτ: “Ο κόσμος μας δίνει ώθηση”

Ο Ραμέλ Κάρι σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι εκπληκτικός και δίνει πάντα μεγάλη ώθηση στην ομάδα.

Ράιτ:

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Με έφεραν εδώ για να φέρω ενέργεια και να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα να φτάσει στους στόχους της.

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Το μέλλον διαγράφεται με φωτεινά χρώματα για εμάς. Είμαι χαρούμενος εδώ. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες που με βοηθούν να συγκεντρωθώ απόλυτα στη συγκεκριμένη δουλειά που έχω στον αγωνιστικό χώρο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο, πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα οι άνθρωποι καταλαβαίνουν περισσότερο το μπάσκετ. Αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ. Ο κόσμος είναι φανταστικός και μας δίνει πάντα μεγάλη ώθηση. Σήμερα ήταν εκπληκτικοί».

Για τον Ομπράντοβτις είπε: «Ο Ομπράντοβιτς κέρδισε πραγματικά πολλούς τίτλους εδώ. Είναι σπουδαίος προπονητής και όλη η κοινωνία του μπάσκετ τον σέβεται και γνωρίζει την αξία του. Ξέραμε και εμείς την αξία του για την ομάδα και πόσο σημαντικό ήταν που ήρθε εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...