Ακαδημίες

Τον πρόδωσε η άμυνα…

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού πλήρωσαν τα κενά στην άμυνα και ηττήθηκαν με 3-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί. Γιαννιτσάνης (41') και Μουζακίτης (44') τα γκολ των "πράσινων", χατ-τρικ για τους φιλοξενούμενους ο Ντάφλας (32', 63', 73').

Το «τριφύλλι» δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο μέρος απέναντι στην καλοστημένη ομάδα του Απόλλωνα. Οι «πράσινοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Γιαννιτσάνης στο 28’ εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Βεζύρης έπεσε και απομάκρυνε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Απόλλωνα να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε χέρι στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Ο Ντάφλας εκτέλεσε πέναλτι, ο Γκέκας έδιωξε την μπάλα, όμως στην επαναφορά ο παίκτης του Απόλλωνα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Γιαννιτσάνη στο 41’, με τον νεαρό να φτάνει τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μαλντίν έκανε την κάθετη στον Μουζακίτη, και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ, έβαλε μπροστά τους «πράσινους», με 2-1.

Τα πράγματα, όμως, δεν κύλησαν ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό. 2-2 στο 63’ από τον Ντάφλα, 2-3 από τον ίδιο παίκτη δέκα λεπτά αργότερα, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Ρισβάνης, Χουχούμης (40′ Μπαλμπόα), Μυρθιανός, Αναστασόπουλος, Νιούμαν, Τριανταφυλλόπουλος, Μαλντίν (66′ Αγγελόπουλος Γ.), Χαλκιαδάκης (89′ Γεροκωνσταντής), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version