ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Φινάλε με νίκη για τα “φίνα κορίτσια”

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πήρε άλλη μια νίκη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς με 1-3 και περιμένει το αποτέλεσμα των Βριλησσίων για να μάθει σε τι θέση θα τερματίσει

Φινάλε με νίκη για τα

Στην αρχή  του αγώνα οι δύο ομάδες  ήταν κοντά στο σκορ, πότε έπαιρνε η μία το προβάδισμα και πότε η άλλη . Βέβαια η ομάδα της Κηφισιάς σ ένα σημείο του σετ  πήρε σημαντικό προβάδισμα (20-16) όμως στο σημείο αυτό τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού αντέδρασαν και τελικά πήραν το πρώτο σετ με 22-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Τα κορίτσια της Κηφισιάς  πήραν και πάλι προβάδισμα με 15-11 και έχτισαν μία μικρή διαφορά. Στη συνέχεια η ομάδα του Παναθηναϊκού αντέδρασε και επέστεψε για τα καλά στο παιχνίδι με το σκορ να είναι  στο 18-18. Στο υπόλοιπο σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ  και τελικά οι πράσινες πήραν το σετ με 26-28 με άσσο της Καββαδία.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Κηφισιάς μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα μ3 5-0.Τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση αντέδρασαν και ισοφάρισαν (9-9). Παρ’ όλα αυτά ο Ηρακλής Κηφισιάς είχε προβάδισμα καθ’ όλη την διάρκεια του σετ.  Έτσι έφτασε και στην κατάκτηση του με 25-22.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ του αγώνα οι πράσινες μπήκαν δυνατά και αποφασισμένες να τελειώσουν το παιχνίδι. Αυτό είναι φανερό από το προβάδισμα που πήραν στην αρχή με 0-5. Στη συνέχεια η Κηφισιά ισοφάρισε και ισορρόπησε το παιχνίδι όμως αυτό δεν απέτρεψε τον Παναθηναϊκό από το να πάρει το σετ με 21-25 και τη νίκη με 1-3.

Τα σετ: 22-25, 26-28, 25-22, 21-25

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.