ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Βλέπει» οκτάδα…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αύριο από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο (24/3, 19.00, Novasports-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης), για την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ.

«Βλέπει» οκτάδα…

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θέλει καθαρή νίκη για να εκμεταλλευθεί την ήττα του Άρη από τον Παμβοχαικό, ούτως ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού φέτος η ομάδα των βορείων προαστίων έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό δύο φορές, με 3-0 στον πρώτο γύρο στο κλειστό της Κυψέλης και με το ίδιο σκορ πριν από ένα μήνα περίπου στο Ζηρίνειο για το κύπελλο αυτή τη φορά.

Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πάνε σε αυτό το παιχνίδι με άλλον αέρα. Το «τριφύλλι» έχει 7 νίκες σε 8 παιχνίδια στον Β΄ γύρο (μοναδική ήττα στη Σύρο από τον Φοίνικα).

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Μανιόπουλο, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα σε δάκτυλο του αριστερού του χεριού και φοράει νάρθηκα εδώ και δέκα ημέρες και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται.

Στην ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός προηγείται με 9 νίκες έναντι 7 της Κηφισιάς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ομάδα της Κηφισιάς έχει 7 συνεχόμενες νίκες εναντίον του «τριφυλλιού».

Τελευταία νίκη των «πρασίνων», στις 9 Δεκεμβρίου του 2011 με 3-0 στο Ζηρίνειο για την κανονική σεζόν του πρωταθλήματος.

«Δεν θα είναι εύκολο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο αυριανό ματς τονίζοντας πως μία νίκη θα ισοδυναμεί με ένα πολύ σημαντικό βήμα παραμονής για το «τριφύλλι», ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε πως πρέπει η ομάδα του να πιέσει στο σερβίς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης:

«Δεν συζητάμε πως εάν πάρουμε το τρίποντο θα κάνουμε σημαντικό βήμα παραμονής. Δεν θα είναι εύκολο. Κάναμε καλή δουλειά στη διακοπή λόγω του Κυπέλλου. Θα είναι διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τον αγώνα που δώσαμε μεταξύ μας στο Κύπελλο. Τότε τους ταρακουνήσαμε λίγο στην αρχή με το σερβίς μας κι αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Η Κηφισιά έχει καλή υποδοχή και γρήγορη ανάπτυξη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο την κάνει ξεχωριστή. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση θα είναι μετά τον τελικό του Κυπέλλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.