ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Μου αρέσει εδώ…»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για τη νίκη επί του Απόλλωνα, τις λογικές μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας, ενώ επίσης εξέφρασε τη σιγουριά του για το καλύτερο πρόσωπο του Παναθηναϊκού στα play offs.

Σίλντενφελντ: «Μου αρέσει εδώ…»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κροάτης αμυντικός:

«Δεν ήταν εύκολο το ματς με τον Απόλλωνα. Έπαιξαν με πάθος, έδειξαν πως είναι δυνατή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον τους. Στο τέλος, όμως, καταφέραμε να νικήσουμε. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Δεν κατορθώσαμε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και θέλουμε, αλλά νικήσαμε κι αυτό είναι το σημαντικό».

Έχετε το ματς με την Καλλονή τώρα και μετά στο Περιστέρι. Είναι μια σειρά αγώνων πολύ σημαντική για την δεύτερη θέση;

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 107.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ναι. Είναι σημαντικά ματς, αλλά κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα προετοιμαστούμε για την Καλλονή και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Μετά θα δούμε. Το πώς θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ, την θέση της κάθε ομάδας, τους βαθμούς που θα έχει. Πάμε αγώνα με τον αγώνα».

Δείχνετε να βελτιώνεστε αγώνα με τον αγώνα:

«Ναι. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Θέλουμε χρόνο. Κάποιες φορές παίζουμε καλά, κάποιες άλλες όχι και τόσο καλά. Το σημαντικό είναι πως κερδίζουμε. Και περιμένω να φτάσουμε στο καλύτερο αγωνιστικό σημείο μας στα πλέι οφ».

Εσύ, πάντως, δείχνεις πολύ βελτιωμένος στα τελευταία ματς:

«Ναι. Είμαι καλύτερος και νιώθω χαρούμενος γι’ αυτό».

Είναι νωρίς, αλλά έχεις να πεις κάτι για το μέλλον σου;

«Δεν ξέρω. Όταν τελειώσει η σεζόν θα δούμε. Εγώ θα ήθελα να μείνω εδώ. Γιατί όχι; Θα δούμε όμως. Θα μιλήσουμε τότε. Θα δούμε ποια θα είναι τα πλάνα της ομάδας. Μου αρέσει εδώ, διασκεδάζω τον χρόνο μου στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...