ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Να φύγετε, να πάτε αλλού!

Για μια φορά ακόμα αποδείχθηκε τι μαγκιά είναι να φοράς τη πράσινη φανέλα! Γράφει ο Κώστας Παπαγεωργίου στη στήλη του, "Πράσινο Μίλι"...

Να φύγετε, να πάτε αλλού!

-Για μια φορά ακόμα αποδείχθηκε τι μαγκιά είναι να φοράς τη πράσινη φανέλα! Είχαν βγει παπαγαλάκια και έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει ποντάκια στο συμπαθέστατο Απόλλωνα… Ας ρίξουν  οι άσχετοι μια ματιά στην ιστορία του τριφυλλιού και θα δούν ότι δεν κάνουμε χάρες… Το τριφύλλι έχει βυθίσει πολλούς  ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ στη Β΄Εθνική…  Άλλα σωματεία τα κάνουν όλα  μπουρδέλο τελευταίες αγωνιστικές και γελά ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με τα χάλια μας. Συμπέρασμα; Οποιος θέλει ποντάκια σωτηρίας από την Πανάθα παίρνει  εδώ και χρόνια την απάντηση σαν το γέρο από τη διαφήμιση. Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού!!!

-Μετά το γαυράκι  σειρά έχει και η Σαρδέλα Καλλονής …

-Το λάβαρο της Επανάστασης το σήκωσε τελικά ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ή ο Ιβάν Σαββίδης;;

-Ετσι όπως πάει, στο τέλος  θ΄ ανέβει superleague και το Κάτω Παρτάλι!!!

-ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!! ΕΡΧΌΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ- ΡΕ!!!!

Screen-Shot-2013-12-06-at-4.24.58-PM

Το χατ τρικ το’ κανε ο Φαν Πέρσι!

Το χατ τρικ έδειξε no mercy…

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ ÏÕËÊÅÑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE ULKER

Ότι θες, είναι εδώ

ότι ζεις, να το ζω

Μ’αγαπάς και γι’ αυτό

βασιλιάς είμαι εγώ…

-Exει πλάκα που κάποιοι φωνάζανε παλιά για ομάδα ντροπή της Κρήτης….Tώρα μαζευτήκανε πολλές στη μεγαλόνησο και … με κάτι τεσσάρες, πεντάρες είναι σκέτη…περηφάνια!!!!

-Αλλοι βλέπουν El classico και άλλοι El… stisimo

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ