ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Αυστριακή υποστήριξη

Οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης βρήκαν την ευκαιρία και στο πρόσφατο ματς της ομάδας τους, κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ σήκωσαν ένα πανό που έγραφε στα ελληνικά "γήπεδο μόνο στην Λεωφόρο".

Αυστριακή υποστήριξη

Οι φίλοι της Ραπίντ Βιέννης οι γνωστοί «Ultras», σε κάθε ευκαιρία που τους δίνετε, τονίζουν την αγάπη τους για τον Παναθηναικό και την αδελφοποίηση με τη Θύρα 13.

Έτσι λοιπόν και στο πρόσφατο ματς στο γήπεδο τους, το «Γκέρχαρντ Χάναππι», κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ», ανάρτησαν πανό γραμμένο στα ελληνικά που ανέφερε για «γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο».

Μάλιστα, οι Αυστριακοί οπαδοί έχουν ταχθεί στο πλευρό του τριφυλλιού, αρκετές φορές και στο παρελθόν σε διάφορα άλλα ζητήματα που απασχολούσαν το τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE