ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

MVP o Μπέργκ

Ο Σουηδός «μπόμπερ» του τριφυλλιού αναδείχθηκε για 3η φορά μέσα σ’ ένα μήνα, πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής.

MVP o Μπέργκ

Με τη λήξη της ψηφοφορίας για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Μπέργκ συγκέντρωσε το 51.39% των ψήφων και ανακηρύχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για την αγωνιστική που μας πέρασε.

Μάλιστα φαίνεται πως ο Μάρτιος του ταιριάζει απόλυτα, αφού θα είναι η 3η φορά μέσα στο μήνα, που θα παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς είχαν προηγηθεί αυτά για την 27η και 28η αγωνιστική αντίστοιχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.