ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Το γήπεδο είναι δικό μας και θα παραμείνει δικό μας κ. Καμίνη»

Καυστική επιστολή προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη έστειλε η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΝ.ΚΙ., Ζαχαρίας Πιτυχούτης.

«Το γήπεδο είναι δικό μας και θα παραμείνει δικό μας κ. Καμίνη»

Ο κ. Πιτυχούτης αναφέρθηκε στον νυν Δήμαρχο της πρωτεύουσας με έντονο ύφος, «συμβουλεύοντας» τον να κάνει πίσω στο θέμα της Λεωφόρου, ειδάλλως θα βρει τον κόσμο του Παναθηναϊκού μπροστά του.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Γήπεδο ΜΟΝΟ στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απευθύνομαι στον Κύριο Καμίνη.

«Θα σου απαντήσω όποτε θέλω εγώ;» είπες κύριε Καμίνη σε οπαδό του Παναθηναϊκού όταν σε ρώτησε τι θα γίνει με το γήπεδο;

Τώρα επειδή «θέλω» θα σου «απαντήσω» εγώ.

Έχεις έστω και την παραμικρή ιδέα ποιος είναι ο Παναθηναϊκός; Απ’ ότι βλέπω όχι. Εξάλλου και η κυρία Γαβρίλη ρωτούσε τι είναι το Παν.Κι. Να σε ενημερώσω λοιπόν. Το γήπεδο που προσπαθείς να ακουμπήσεις, δεν έχει ψυχή αλλά έχει μνήμη και μέσα του κουβαλάει χιλιάδες ψυχές.

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ψυχές. Από το 1922 που παραχωρήθηκε ένα χωράφι στον Παναθηναϊκό, οι αθλητές μας, μαζί με τον Γιώργο Καλαφάτη και τον Απόστολο Νικολαΐδη με τα χέρια τους, έχτισαν το γήπεδό μας και από τότε μέχρι και σήμερα είναι δικό μας. Και θα παραμείνει δικό μας. Αν κοιτάξεις 6 χρόνια πίσω η πορεία που έγινε στη Λεωφόρο είχε 35.000 οπαδούς. Αυτή τη φορά θα είμαστε 500.000. Σε συμβουλεύω λοιπόν να κάνεις πίσω και να μην ασχοληθείς άλλο με το γήπεδό μας γιατί διαφορετικά θα μας βρεις μπροστά.

Όσο για το Παναθηναϊκό Κίνημα, θα τα πούμε στις εκλογές για το ΠΟΙΟΙ είμαστε.

Αιώνια Πιστός Ζαχαρίας Πιτυχούτης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας με το Παναθηναϊκό Κίνημα»

loading...