ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Οσο έχουμε τα νιάτα…

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο panathinaikos24.gr για τα «μωρά» του Παναθηναϊκού και τα νέα κέρδη της τριάρας του «τριφυλλιού» κόντρα στην Καλλονή.

Οσο έχουμε τα νιάτα…

Είναι λίγο κουραστικό να τονίζουμε συνεχώς τα ίδια σε ό, τι έχει να κάνει με τη βελτίωση, την ωρίμανση και το μεγάλωμα του Παναθηναϊκού. Είναι, όμως, η απόλυτη αλήθεια. Μια πραγματικότητα που τη βλέπουμε μπροστά μας και που το δείχνουν οι αριθμοί. 33 βαθμούς έχει συγκεντρώσει η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στον δεύτερο γύρο, έναντι 31 του Ολυμπιακού. Αυτό από μόνο του δείχνει το πώς έχει ανέβει επίπεδο το «τριφύλλι» και κυρίως το ότι, πλέον, έχει φτιάξει ένα χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι «πράσινοι» έκαναν 5 σερί νίκες. Όλα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στο Κορωπί…

Τα άλλα κέρδη από το χθεσινό 3-0, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν 5 ή 6-0, ήταν τα νιάτα που χάρισαν στον κόσμο της ομάδας χαρά και υπερηφάνεια.

Ο εκρηκτικός Νίκος Καρέλης απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι όσοι δουλεύουν, οι κόποι τους ανταμείβονται. Κλασσικό παράδειγμα ποδοσφαιριστή που έχει τα στοιχεία και το ταλέντο, αλλά είναι ακατέργαστος και με τη σκληρή δουλειά «πλάθεται».  Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Ο ανεβασμένος Θανάσης Ντίνας έστειλε μήνυμα ότι είναι εδώ. Σκόραρε για πρώτη φορά και έβαλε «πονοκέφαλο» (γλυκό, όμως…) στον προπονητή του για τη συνέχεια.

Ο «δαίμονας» Ατζαγκούν ήταν παντού, επιθετικά και αμυντικά, ενώ ο ταχύτατος Κλωναρίδης έκανε σχεδόν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Δικαίως ο Γιάννης Αναστασίου έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση, με αυτά που έβλεπε από τα «μωρά» του.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν, βρισκόμενοι, όπως έχω γράψει ξανά στο σωστό «ποδοσφαιρικό μονοπάτι». Τα αποτελέσματα αρχίζουν να διαφαίνονται, αλλά θα γίνουν ακόμη πιο ορατά του χρόνου και σε δυο χρόνια, όταν το πλάνο θα έχει γίνει, πια, συνήθεια και το πάντρεμα μικρών – μεγάλων, θα υπάρχει σε μεγαλύτερο και πιο… προχωρημένο βαθμό.

Υπομονή χρειάζεται. Πίστη στο σχέδιο και δεν θα αργήσει η μέρα που το «τριφύλλι» θα επιστρέψει για τα καλά. Τώρα, στέλνει τα πρώτα του μηνύματα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE