ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσκεψη προσκόπων στη Λεωφόρο

Τον ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/3) το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού θα φιλοξενήσει προσκόπους, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν μαθήματα τοξοβολίας.

Επίσκεψη προσκόπων στη Λεωφόρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

«Το σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου 2014 το Τμήμα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της Θύρας 2 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, όπου στεγάζεται τα Λυκόπουλα από δυο Αγέλες του Σώματος Ελλήνων Πρόσκοπων .

Το Σάββατο 29/3 θα φιλοξενηθεί η Αγέλη του 40ου Συστήματος Πρόσκοπων Αθηνών ενώ την Κυριακή 30/3 θα φιλοξενηθεί η Αγέλη του 1ου Συστήματος Πρόσκοπων Ψυχικού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους τα Λυκόπουλα θα παρακολουθήσουν ένα μάθημα τοξοβολίας που θα τα μυήσει στα μυστικά της Τοξοβολίας και παράλληλα θα τους γίνει ξενάγηση στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τη δράση αυτή ο Παναθηναϊκός κάνει ένα άνοιγμα προς το Σώμα Ελλήνων προσκόπων που έχει ήδη εντάξει στις δράσεις του το άθλημα της τοξοβολίας ώστε να βοηθήσει όλα τα Λυκόπουλα, προσκόπους και ανιχνευτές να γνωρίσουν όχι μόνο καλυτέρα άλλα και σωστά το άθλημα της τοξοβολίας και να μπορέσουν να το εξασκήσουν στις δράσεις τους με ασφάλεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.