Ποδόσφαιρο

Τα νούμερα του Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης στα 22 του χρόνια διανύει την πιο ώριμη και μεστή σεζόν της καριέρας του βάζοντας τις βάσεις ενός λαμπρού μέλλοντος για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό.

Αν και μικρός στην ηλικία, παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο επτά χρόνια, 5 στον Εργοτέλη, 1 στην Άμκαρ Περμ και φέτος στον Παναθηναϊκό, η οποία αποτελεί μακράν την καλύτερη σεζόν του.

Με 6 γκολ, 8 ασίστ σε 29 συμμετοχές, μα πάνω από όλα με καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια του με το «τριφύλλι» στο στήθος, είναι πιο παραγωγικός και ώριμος ποδοσφαιρικά από ποτέ, με πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα φυσικά.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους βρέθηκαν 11 σκάουτερ χθες στη Λεωφόρο, ήταν και ο 22χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Καρέλης σε 6 χρόνια σε Εργοτέλη και Άμκαρ Περμ είχε 41 συμμετοχές, 1 γκολ και καμία ασίστ. Στον Παναθηναϊκό σε 29 συμμετοχές έχει ήδη 6 γκολ και 8 ασίστ με τη χρονιά να έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Το μέλλον για τον Καρέλη προδιαγράφεται λαμπρό, αρκεί να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και ζήλο τη δουλειά στις προπονήσεις και τα αποτελέσματα θα τον δικαιώσουν ακόμα περισσότερο.

Exit mobile version