ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Με όπλο την άμυνα»

Ως έναν ακόμη τελικό χαρακτήρισε το ματς με την Μπαρτσελόνα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν ασχολείται με τα σενάρια και βλέπει το κάθε ματς ξεχωριστά.

Αλβέρτης: «Με όπλο την άμυνα»

Επίσης αναφέρθηκε στα σημεία στα οποία ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να χτυπήσει την Μπαρτσελόνα ούτως ώστε να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού»:

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς δεν έχει ηττηθεί στο Top16. Για εμάς είναι ένας ακόμη τελικός. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Μέχρι να τελειώσει αυτή η φάση δεν κάνουμε σενάρια. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 51.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Το δικό μας «όπλο» είναι η άμυνα. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα, να τρέξουμε στην επίθεση και να παίξουμε καλά για τη νίκη.

Αναφορικά με την επάνοδο του Γκιστ είπε:

«Ο Γκίστ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που βοηθά σημαντικά την ομάδα. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος έχοντας κάνει μόλις 2-3 προπονήσεις. Αυτό, όμως, δεν έχει σημασία. Το θετικό είναι πως είμαστε όλοι μαζί, δυνατοί και πάμε να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.