ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Ναβάρο»

Ο Ράμελ Κάρι επιστρέφει σε αγώνα Ευρωλίγκας μετά από ένα μήνα απουσίας και είναι έτοιμος όπως δηλώνει να αντιμετωπίσει τον Ναβάρο και την παρέα του.

«Έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Ναβάρο»

Επίσης στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα δουλεύει πολύ καλά στην προπόνηση και αυτό πρέπει να φανεί στα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αισθάνομαι ευτυχής που επιστρέφω σε ένα ματς Ευρωλίγκας. Αισθάνομαι έτοιμος να αντιμετωπίσω το Ναβάρο και τους υπόλοιπους πολύ καλούς γκαρντ της Μπαρτσελόνα. Είναι μια εξαιρετική ομάδα με ποιοτικότατους παίκτες που μπορούν να σου κάνουν ζημιά αν δεν προσέξεις.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παίζει πολύ καλό μπάσκετ, ειδικά στη φάση του Top 16, γι’ αυτό και παραμένει αήττητη. Προσπαθούμε πολύ στις προπονήσεις και θέλουμε όλο αυτό να βγει στο παρκέ. Στόχος μας είναι να έχουμε καλή παρουσία στην άμυνα και στην επίθεση να παίξουμε πιο γρήγορα ώστε να έχουμε υψηλότερο σκορ και να πάρουμε τη νίκη.

Επαναλαμβάνω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που μοιάζει με καλοδουλεμένη μηχανή. Ωστόσο, αν εμείς κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπορούμε να φύγουμε νικητές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.